BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 22, 2010

best moment with them

SALAM ,
post kali niey paling panjang laah
khas untuk diingati bersama ...
 huh , syg korang laa , korang memang sporting habes laa
sume nye cun cun belaka ...akue tak kan lupa sampai bila2 hari kita semua berkumpul niey ..
20 11 2010

kami the best !! wuhuuuu
kalau dapat spend time lama2 ngan korang mesti syok tak hengat beb !!


uh , dyeorg semua memang rawk habes
kami budak2 yang baek dan cantek 
p/s : akue syg korang tau


ini pasangan lessy saya !
haha :DD
kami gedik bersama :))


ini pasangan poyo saya !
haha :DD
kami selalu gadoh2 manja kan kan kan ?
but i'll always love herrr <3 <3 <3


niey kawan saya sepanjang hayat <3
jb's mine oke
dah tak payah usha dy lbeyh2


ahaha :))
*kami bergedik bersama
*kami merendek bersama
*kami berjalan bersama
*kami ambil gambar bersama
*kami takkan lupa moment niey smpai bila2


kami , haha :DD kami menggedik di depan kamera sekejap
faree <3 best derr keluar ngn kau ..
sporting meyh kau niey


ah , tak senonoh gile masa niey ,,
ish3 anak sapa laa niey ??


atas niey pon boley jadik nak candid an an ?
hahaha :D
sory zura , lindung kau :))



kami menggila di dalam tandas jusco ..
hahaha :D 
tapi kami tetap nampak comel kan kan kan ??
<3 <3 <3


derderder , hahaha :D
kami berkongsi apa jua yang kami miliki
saya sayang awak <3 <3<3


mereka juga tidak mahu kalah ,,
nengok kami pon berkongsi apa jua yang kami miliki
<3 <3 <3

p/s : apa yang bad moment masa hari itu ha ? tade kan ?kan ?kan ? huahuahua T_T i'll miss you all .. i'll always love you all

4 si sampuk komen:

fahalulu said...

kasihan sgguh spe yg x ikott tue , ! HAHA :DDDD , nk tergelak je aq . pdan mke dorg , mrayap la kaw kat MP . mmbosankn dgn owg mmbosankn . yg pnting kte sume eppy un ? hehehe~ best gler kluar ngn dorg sume . best moment . mmg x bley lpe arhh <3

yanie said...

yeyeye , dedicate byk2 laa kt dyorg
huahuahua
laen kali pikir dulu sblom nak keluar ngn spe
nengok kna ke kite heppy gile3

justinazura said...

ntah,bodo nyerr plastik

yanie said...

hahaha :D maki jgn tak maki