BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 10, 2010

akue tak pernah mintak jadi mcm niey !

ALWAYS IN MY MIND

  • akue tak pernah skali pon singkirkn kau org dri hidop akue
  • cukuplah akue yang rasa masa kau org ignore akue dulu
  • akue sayang gile kt kau org
  • seriously , akue tak pernah sayang kawan smpai macam niey !
  • antara kita sebenarnye tak pernah nk mengalah ,..
  • akue rindu kau orang T_T
  • kenapa mesti mengumpat kalau dah geram sgt kita face to face ye !
  • tak mahulah umpat atau fitnah antara satu sama lain
  • kita kene sedar yg kite hanye manusia biase
  • serious akue ckp akue tak pernah rasa sakit smpai mcm niey bile kau orang mengumpat antara satu sama lain ..
  • kenapa mesti smpai mcm tuh skali
  • for kiera n yasmin : akue tak suke kau org ckp mcm tuh dkt farha !
  • yeah mybe akue niey yg buat niey sume brlaku agaknye !
  • klw undur diri mybe kau org bebaek kot!
  • akue sanggup
jangan lah kita pentingkan diri sendiri ! itu pesan akue , just be u're self syg

p/s to pa'a , zuera n jiha : terima kasih sebab selalu ada kat sisi akue mse susah mahupun senang akue .. i very very love you all!

8 si sampuk komen:

fahalulu said...

wahaha , epy bufday . dinie kuuu

yanie said...

pa'a yg kau komen kt post niey npe pulak!
komen la kt post yg ade gmba dini nenek

Nanji said...

haha . cian yaniee , n thnks fr the p/s , luv ya tuu link ;P

yanie said...

HAHA , i love you trillion more

justinazura said...

xp ynie u got me!

yanie said...

haha , lob you lbeyh zuera

justinazura said...

yeah,as usually me 2

Sha said...

awww, aku includedtak dlm story ni? kalo ya, jgn la sedeyh aku ngan qiera pon sbnarnye masih nak baik ngan korang.sumpah kitorang dah tak ngumpat korang (kalo terrrumpat, so sorry) kitorang syayunk sngt kat korang...tau!